pondělí 27. září 2010

Brazílie venkov - SK Ohnivec Městečko 4:1 (2:1)

Dobrá, dobrá, dobrá, kapitáne Roztok B (to snad ne, vy jste z něj udělali kapitána?). Něco málo o včerejším zápase.
Městečko v Králováku nastoupilo velmi otevřeně, jak je jeho zvykem a jak je neblahým důsledkem tohoto počínání, po pár minutách prohrávalo 2:0. Jednalo se o velká individuální selhání, zejména při první gólu, jmenovat nebudu. Ale také šlo o celkové pojetí zápasu, prostě se nám ta hezká fotbalová hra vrací - a nevyplácí.
Vedení Králova Dvora 2:0 po deseti minutách, bylo na těžkém terénu více než pohodové. Navíc oni v sestavě s řadou hráčů ze základní sestavy a z kádru třetiligového A týmu, semtam Brazilci pobíhali po hřišti...měli na udržení tohoto stavu dost sil i zkušností. Dostat se zpět do zápasu, to byl pro Ohnivce úkol z kategorie...no vysoké kategorie. Vypadalo to upřímně na pěknou kšandu (rozuměj debakl, ostudu, velkou prohru).
Městečko se přesto dokázalo vrátit do zápasu, a mělo šance nejen snížit, ale i srovnat stav utkání. O snížení se postaral průnikem Jirka Urban, který byl zastaven faulem a Petr Šnídl z penalty dal na 2:1. Pak se ovšem Petr Šnídl, ani čerstvá posila z SK Rakovník Petr Tvrz, neprosadili.
Také po změně stran se hosté snažili, do útoku vysunul trenér Stanza Jasna Tvrze, do obrany pak naskočil zelenáč Kebrdlo, který si nevedl špatně. Jenže ani to nepomohlo změnit slabší střeleckou bilanci. A když se po brejku a sporném (ne)ofsajdu prosadili potřetí domácí, zdálo se rozhodnuto. což se také naplnilo. Snížit ještě mohl opět Tvrz, ale míč poslal vedle branky. Poslední gól Králováku pak už jen kosmeticky upravil stav zápasu, který se divákům musel líbit, ale výsledkově byl pro Městečko zaslouženě krutý!
Městečko: Kopernický - Langmajer - Procházka, Hadrava, J.Kučera - Fikejz, J.Urban, Tvrz, Wohl - P.Šnídl, Patera (45.min. Kebrle).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek