neděle 5. září 2010

Chmelová Šiška Mutějovice - Ohniví Šiškové Městečko

Neděle/teda sobota - Omlouvám se za pozdní komentář k zápasu, leč byl jsem odvezen z derby přímo do víru taneční posvícenské zábavy na hříšti v Městečku a tam setrval v družné úslužnosti do 5:30 hodin.
Zápas dopadnul 4:0 pro Mutějovice a mohlo být s Městečkem hůř. Zvláštní od týmu, který dvakrát v pěkných zápasech vyhrál, a nyní dostal takovou lekci od týmu, kterému se start do sezony vůbec nevydařil. Ale tak to bývá.
Shrnout se dá zápas lehce, Mutějovice byly v sobotu lepší po všech stránkách, Městečku jakoby zalil nějaký šprýmař nohy do olova. Výsledek mohl být tak 10:1, kdyby střelci proměňovali tak ze 70 procent své čance.
Vůbec to byl povedený den, neb se Městečku před zápasem ztratily 3 registrační průkazy třech náhradníků, nastoupit tak musel neočekávaně Pája Best, a jediný náhradník David Jirásek byl v zápise uveden s číslem 9, které se také ztratilo...
Víc k tomu nemám, posvícení se povedlo, v pondělí nás čeká Pěkná. Tak si to užijme a mysleme na další zápasy, které budou snad lepší!
Městečko: Kopernický - Langmajer - Heger, Hadrava, Procházka - Fratina (45.min. D.Jirásek), J.Urban, Fikejz, P.Bestajovský - Korbel, P.Šnídl.  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek