neděle 12. září 2010

Aeroflot Jeneč - Ohnivec Městečko 4:1 (1:1)

Po roční odmlce opět konfrontace s Jenčí na jejím hřišti nedopadla dobře. Ač se zápas vyvíjel pro Městečko dobře. Dva zápasy venku za sebou tak Ohnivci vcelku jasně projeli a musejí se soustředit na další mač v domácím prostředí.
Přitom 30 minut s letadly nad hlavou mělo Městečko jasně pod kontrolou, Korbí dal po rohu první gól a domácí museli přemýšlet, co na soupeře bude platit. Nakonec se jim podařilo vyrovnat až z penalty, která ale po nedůslednosti obrany nutno přiznat, že byla.
Nic se nedělo, poločas na hřišti soupeře 1:1, je nadějný výsledek. Jenže po přestávce se rychle zápas naprosto změnil. Městečko kopalo asi 15 rohů a nic si z nich nevytvořilo. To domácí první roh po přestávce hned proměnili, když se lehká hlavička odrazila od země kousek mimo rukavice brankáře Kopernického a ten nezareagoval - 2:1. Městečko hru jak v davové psychóze vytáhlo a domácí v pohodě trestali. Langmajer hasil brejk za cenu faulu a karty na vápně a domácí kapitán z trestňáku zvýšil hattrickem na 3:1. Potom už Jeneč ovládla hru a Městečko v křeči útočilo, v křeči bránilo a vůbec, nevycházela mu žádná z herních variant. Domácí tak mohli v pohodě náskok ještě navýšit než na konečných 4:1.
Městečko: Kopernický - Langmajer - Heger, Hadrava, Procházka - Zelenka (Patera), J.Urban, Wohl, Fikejz - Korbel, P. Šnídl.  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek