neděle 19. září 2010

SK Ohnivec Městečko - Sokol Tuchoměřice 2:2 (0:2)

Tradiční DiscoTucho soupeř, který se po roční přestávce vrátil do skupiny A I.B třídy, nás dokonale zaskočil. Po sérii chyb hráčů v poli a podobných váhavých pohybů brankáře Městečka se hosté ujali vedení 2:0. Pětadvacet minut se Ohnivci pohybovali jen jako fotbalisté, což byl nešvar i v předchozích dvou zápasech. Naštěstí v závěru poločasu a především po přestávce domácí prostředí a příznivci zburcovali mužstvo Městečka a to dokázalo soupeře zatlačit do obrany a vyrovnat. Nakonec mohlo být ještě lépe, ale třeba pokus Jury Urbise skončil na tyči a ani další šance se neujaly. Branky zařídil kanonýr Petr Šnídl, když se nejprv pěkně trefil z trestňáku 1:2 a na 2:2 dal opět po jeho střele z trestného kopu a dorážce Jirka Urban. Škoda v závěru vyloučení Fratiny, který bude zřejmě chybět, stejně jako zraněný Korbel.
Nepřítomný trenér Standík tak nebude asi úplně spokojený, chtěli jsme všichni tři body, jenže chtít v kabině a chtít na hřišti je trochu rozdíl. Je to kulatý a chlupatý, takže se kutálíme soutěží dál. Příští prýštivý výkon předvedeme v Králově Dvoře v neděli 26. září od 16:30!!!
Rozestavení: Kopernický - Langmajer - Heger, Hadrava, Procházka - Zelenka, J.Urban, Wohl, Fratina - Korbel (Fikejz), P. Šnídl. 

  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek