úterý 19. listopadu 2019

SK Ohnivec Městečko – FK Hředle 5:0 (2:0)




Třináctý zápas sezony Městečku vyšel. Vyšlo počasí, byli jsme v zásadě v kompletní sestavě, pokud pominu post brankáře, na který musel letos poněkolikáté Honza Loder a poněkolikáté nedostal ze hry gól. Hředle nehrály vůbec špatně, ale přece jen především v zakončení jim chyběl důraz a prostě větší kvalita a taky zkušenosti. Navíc asi klasického útočníka v sobotu v sestavě vlastně neměly. A pak ještě narazily na jednu věc - Hředelští chtěli hrát fotbal, což je výborné, ale na malém hřišti v Městečku strašně nebezpečné. A domácí toho umí využít a každé zaváhání, kterých měli hosté v sobotu ve hře přece jen dost, potrestat. Na druhou stranu Městečko letos několik podobných zápasů pokazilo, a horko těžko pak honilo alespoň remízu. V sobotu se to sešlo a vyšlo. Hodnotit a popisovat jednotlivé akce nebudu (kdo by chtěl toho více, mrkněte na web FK Hředle, tam to napsal Míra Sláma). Všichni hráli a bojovali, jak se má. Padaly pěkný góly po pěknejch akcích, nula na kontě Městečka je trochu šťastná, dvě tři možnost Hředle měly, na druhou stranu taky ještě mohly dostat o tři góly víc.

Celkově to byl koukatelnej zápas a s normální atmosférou. Přispěl k tomu i sudí Petr Beneš, pár rozporů tam bylo, ale to je normální a celkově se mi jeví jako velmi nadějný rozhodce.


Góly: Sýkora 2, Urban 2, dosti náhodný Heger.


Městečko: Loder - Zuska - Heger (Chládek), Vician (Karnafel), Zelenka - Mezei (Prokop), Hadrava (Tvrz), Urban, Kolísek - Šnídl, Sýkora.


V sobotu 23.11. hrajeme od 13:00 v Zavidově nedohraný zápas. Nehraje se ale jen poslední minuta, ale zápas celý znovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek