pondělí 11. listopadu 2019

FC PO Olešná – SK Ohnivec Městečko 1:3 (1:1)




Tyhle závěrečný zápasy podzimní jsou tak nádherný, že si někdy říkám, fotbal je asi opravdu za trest. Za všechny hříchy a rozmařilosti života. Déšť, 6 stupňů, tráva mokrá, ještě když se oblékáte do dresu, nechcete věřit tomu, že se tam opravdu za pár minut budete válet po zemi. To je jak když vám dají na pokoji kompresní ponožky, anděla a přihřátej zřízenec vás veze chodbama na sál a vy víte (nevíte, tušíte), že do vás nějakej MUDr. za chvíli fakt řízne. Navíc kabina velikosti stavební buňky pro 4 ukrajinské zedníky zaplněná 13 fotbalisty, jedním pomezním a jedním zbloudilým běžcem, do toho trenér, asistent, vedoucí, aspoň, že předseda odtáhnul na grog do restaurantu. A pak vám střídačka 20 minut do konce spílá, že by bylo dobrý pořádně běhat, všechno dělat kvalitněji a samozřejmě vyhrát. Dyť třeba já měl klucí levou šturcnu (jak říká jeden známý fotbalista z Kladenska) na pravé noze, to pak kvalita s míčem zásadně pokulhává.

Nicméně co to budu prodlužovat, Městečko zvítězilo, utkání mělo až na pár párminutových výpadků pod kontrolou. Poločas byl sice 1:1, trefil se Sýkora a za domácí Vodrážka, ale ani to není venku špatné a vzhledem ke krizi domácí Olešné bylo tak nějak cítit ze hřiště, že to zvládneme. Ve středu pole to možná bylo vyrovnané, ale domácí měli vpředu jen osamoceného Čigu, kdežto Městečko celkem dokázalo doplňovat útok a mělo spoustu nebezpečných výpadů a možností. Důležitý byl gól Jirky Urbana hned na úvod druhého poločasu. Domácí naděje samozřejmě žila, náskok jednoho gólu je málo, ale Městečko fakt hrálo trochu líp, a když se před koncem trefil dosti náhodnou brankou Zelí, bylo hotovo - 1:3. Utkání proběhlo v zásadě v pohodě, sudí Švácha řešil jen podstatné věci. Výkon sice nebyl oslnivý, ale stále držíme druhé místo a to máme ještě o zápas méně. To není zas tak špatný výsledek našeho podzimního tažení.


Městečko: Abrahám - Zuska - Vician, Zelenka, Chládek - Prokop, Hadrava, Urban, Mezei - Loder (Karnafel), Sýkora.


Trénink by mohl být ve středu, ale jen pokud se sejdeme. Zatím to necháváme otevřené. Zápas v sobotu Městečko - Hředle od 13:30. Následuje dokopná, takže doražte všichni v hojných počtech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek