sobota 30. října 2010

Městečko - čtvrtá domácí remíza v řadě

Keby to bolo vidělo pravé Drevokocurisko, muselo by nam noh okusať. Tých slabších momentov zo stranu domácich bolo v zápase akosi privela... Pritom súper bol zrelý a k poražení, isto nemá taků výkonnosť ako v minulých rokoch. Len by sa Ohnivci museli viac otáčať.
Prvý poločas mal šancu Heger, ktorý vystrelil loptu z malého vápna vysoko nad branku a poté aj Peter Šnídel, jenž nechal presnů mušku na nočné cestě z Jistebníka. Pak už zlobili len hostia a zbytok polovice hry bol nudný koncert s falošnými tóny cigánskych muzikantov.

Do druhýho poločasu jsme si sice řekli, že bez větší snahy a chtiny to nepůjde, jenže museli jsme dostat gól, aby se na hřišti začalo něco dít. Takže Městečko prohrávalo 0:1 a hnalo se za vyrovnáním. Šancí moc nebylo, i když se hrálo prakticky na jednu branku. Pak už se udály jen dvě podstatný věci. Byl vyloučen Jirka Urban za oplácení po faulu na něj a dali jsme gól z penalty. Tu zařídil průnikem přes několik obránců soupeře Petr Šnídl. Martin Bestajovský ji proměnil a stav 1:1 poté už vydržel v závěrečné desetiminutovce. 
Sice jsme doma na podzim ještě nenašli přemožitele, ale jedna výhra a 4 remízy při pohledu do tabulky na počet bodů, to poněkud zamrazí. 

Městečko: Kopernický - M. Bestajovský - Kučera, Hadrava, Procházka - Heger (Fikejz), Wohl, J. Urban, Fratina - P.Šnídl, Korbel (J.Šnídl).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek