neděle 17. října 2010

Městečko - Lidice 2:2 (2:1)

Městečko vstoupilo do utkání dobře a již z prvního útoku si vytvořilo gólovou příležitost, jenže pak se útočná snaha trochu zasekla a zlobit začali hráči Lidic, hlavně Pavelec dělal domácí obraně velké problémy. Právě on stál na začátku akce, kterou zakončil po samostatném úniku Falout (jestli to je teda von) 0:1. Městečko v nepřínivé situaci umí zapnout a opět to potvrdilo. Dvěma poměrně rychlými góly otočilo skóre - zejména dělovka z 35m od Petra Šnídla byla neuvěřitelná - 2:1.
Ve druhém poločase už se Městečko zaseklo úplně. Důrazní a bojovní hosté se tlačili před Kopernického, kde se střídala jedna nebezpečná situace za druhou. Městečko s problémy odvracelo ataky silově lépe vybavených hráčů Lidic. Falout dopravil míč do sítě, ale rozhodčí gól neuznal pro ofsajd. Když už se v 89.minutě zdálo, že Městečko těsnou výhru udrží, zahrávali hosté roh. K tomu si ve skrumáži našel cestu vysoký Falout a hlavou srovnal na 2:2. Městečko tak utrpělo remízu ve třetím domácím zápase v řadě.
Sestava: Kopernický - Langmajer - Heger, Hadrava, Kučera - Fratina (Fikejz), Tvrz (Korbel), J. Urban, Wohl - M. Bestajovský, P. Šnídl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek