neděle 13. června 2010

SK Ohnivec Městečko - SK Senomaty 1:1 (0:1)

Hlásí se redakce závodního časopisu Rudý Ohnivec po návratu ze zápasu Městečko - Senomaty, který byl se vším všudy ukončen teprve před několika minutami, a to ještě několik otužilců na hřišti sedí.
Řádná hra ale skončila tak jak měla před sedmou hodinou. Městečko mělo Senomatům co oplácet, za prohry z předešlých tuším tří zápasů, ale ani tentokrát to na bojující "berany" nestačilo. Zápas to byl ovšem svižný, obě mužstva již byla zachráněna, a tak byly vidět na obou stranách zajímavé fotbalové momenty. Domácí sice měli opticky o něco více ze hry, jenže po lajdácky zakončených akcích se k brejku dostal senomatský Mácha a nakonec mu ke gólu pomohlo i nedorozumění Langmajera s Kopernickým - 0:1.
Městečko se poměrně dost snažilo, ale naráželo na pevný obranný val hostů, střely Petra Šnídla neměly potřebnou přesnost a navíc neustále Senomaty hrozily z brejků, střelec první branky Mácha trefil tyč.
Druhá půle začala neurovnaně, hře chyběl jakýkoliv řád a přesnost. Gól tak domácí dali vcelku šťastně, když beci hostů podskočili centrovaný míč a ten trefil brankáře Červeného od něhož šel do sítě - 1:1. Pořádný tlak si domácí vytvořili až dvacet minut před koncem, to se závary před Červeným střídaly svižně, jenže Petr Šnídl, Zelenka ani Fratina nedokázali velké šance proměnit. Poslední velkou šancí Městečka byl trestný kop z hranice vápna, ale Bestajovský jej poslal vysoko nad. Radovat se mohli v závěru i Senomaty, když Kozákův centr hlavičkoval Klouček, Kopernický však skvěle zasáhl.

Městečko: Kopernický - Langmajer - Hégr, Hadrava, Procházka - O.Kučera (Zelenka), J.Urban, Wohl, Fratina - Bestajovský, P. Šnídl.

P.S. Zápas jsme chtěli vyhrát taky na památku Pana Antonína Bureše (dnes měl svátek) a kvůli Našemu Pepíkovi, kterej si v týdnu nalomil ruku a od středy už leží ve špitále u Sv. Silbera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek