neděle 20. června 2010

Praskolesy - Městečko 3:1(1:0)

Titulek sice jak ze Čtyřlístku, ale hrály skutečné obce (ne)skutečný fotbal. Domácím šlo v posledním zápase sezony o všechno, potřebovali bod k jistotě záchrany, hosté přijeli po dokopné spíš jako na výlet...Přesto po většinu zápasu kontrolovali hru a domácí jen ustrašeně dávali najevo, jak moc je pro ně zápas důležitý.
Hrálo se skoro 30 minut na polovině Praskoles, když se ze standardky domácí překvapivě prosadili - 1:0. Pak zahrozil Čihař, který šel sám na branku, ale zbytečnou kličkou brankáři se o gól připravil.
Ve druhé půli měl zápas podobný průběh, jen s tím, že Městečko hru ještě víc otevíralo a domácí hrozili z brejků. Po jedné rychlé akci šli také do dvoubrankového vedení - 2:0. Městečko si vytvářelo šance, ale absence celého elitního útoku byla znát. Patera byl sice hodně blízko svým prvním gólům v I.B třídě, ale šance doslova zazdil (i když u truhláře je to blbost, ten to pobil palubkama). S chutí hrající Fratina se nakonec přece jen trefil - 2:1 a měl na noze i vyrovnání, jeho pokus však skončil půl metru od tyče. A domácí pak přidali třetí gól a vedení již udrželi.

Městečko: Kopernický - Langmajer - Hégr, Hadrava, Procházka - O. Kučera, Wohl, J.Urban, P.Bestajovský - Fratina, Patera.

No nic, nakonec jsme spadli na nelichotivé 11., první nesestupové místo tušim, ale potenciál máme na daleko víc, jen ho lépe využít. Tak do páté sezony v I.B třídě hodně zdaru, blbouní. Dokopná se snad povedla.Pokud vám na hlavách rostou rohlíčky, tak jste muflonka jedli poctivě. Jinak část teamu odjíždí ve středu do hor, tak kdyby došlo k nějaké tragedii, vedením klubu pověřujeme s Čápem.....hmhmhmmmm, Kebyho!
První trénink a letní turnaje dá Staník včas vědět. Odpočívejte v pokoji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek