neděle 6. června 2010

FK Lety - SK Ohnivec Městečko 1:3 (0:3)

Klucí, kdo to koupil? Fotbalová jungle nebere konce. Za Městečko hrálo 5 černochů - Abu Habu, Hasan el Šajch, Pedro de la Ropa, Prznič choťe topiče - Kuričovy dcery a Jirka z Chlumu, no možná šest, ještě Pes del Ves. Že se chlapci nestydíte. Hlavní ale je, že tento výsledek dal Městečku definitivu záchrany. Jak pěkně se z Let odjíždělo.
A teď vážně, k zápasu krom stálých marodů neodjel neočekávaně Langy, Náš Pepík, Zelí a vědělo se, že nejede Best. Sestava teda zněla všichni jsme v ní, do zálohy se postavil Pája, do útoku Čáp (jediný udržoval pitný režim v tom nestoudném horku - 10 piv během dne) a na stopera prvně v životě já:-) Je pravda, že první dva útoky domácích málem skončili/y (je to tady samej Rumun, už tejden čučíte do článku, ale že by někdo napsal, ty čůráku, máš tam hrubku, to ne...)gólem, ale štěstí při nás stálo a pak už jsme rozehrávali jen pěkné akce po různých osách - Peťa Šnídl dvakrát a Jura Pražák dali zápasu jasný vývoj - 0:3.
Druhá půle už byla fakt chodecká, domácí byli trošku vzteklí z toho vývoje, trefili ještě Rozenkrancem břevno, ale po jasných faulech šli dva hráči Let ven a bylo hotovo. Sice v devíti dali gól na 1:3, ale to bylo vše a zhruba dvacítka fanoušků Městečka propukla v jásot:-)Trénujte a chystejte pátou sezonu v kraji, slávu Městečka budeme šířit dál. Za dnešek zaslouží všichní pochvalu, bylo to pěkný.

Sestava: Kopernický - Hadrava - Procházka, Hégr, O.Kučera - P.Bestajovský, Wohl, J. Urban, Fratina - P. Šnídl, Patera. Na střídání připraveni: Máčala, Grubner, Jansa, Jonatan.

P.S. včera jsem kritizoval Jesenici a budu v tom pokračovat. Je opravdová nehoráznost, když v zápase, kde jsou 3 rozhodčí a přítomen je i delegát, hrají za domácí hráči načerno. Míra Worofka dával prý 3 krásné góly (je na to několik svědků). Je to výbornej fotbalista, je z Jesenice, ale hraje někde v Německu, takže pokud máme dodržovat pravidla... A že Dobřichovice vedly rychle 2:0, a pak se to jaksi otočilo, i to vyvolává řadu spekulací... 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek