sobota 1. listopadu 2014

Mestecko, kam miris?

Pratele mesteckeho footbalu.Oznamuji vam, ze jsme si dnes zajistili pro dalsi tDen 1. Misto V okresnim prebore.Mestecko porazilo nejvetsiho adepta na okresniho prenornika Strevle 4:2. Sestava byla velezkusena,forma ohromna,no a proste konecne jsme po letech Hredlum narusíli domaci hegeromonii.Zapas golove nacal Hegy,pak akci zakoncil Best, ve druhe puli asistoval Dejv Tada prijedsi ze salfootsu Jurovi u tretii banky a tecku obstaral zas Best z penalty na 4:1, když se kolem penalty motali Jura, Maky nastřelením břevna a Dejv Rada, jehož hlavičku vyrazil domácí obránce rukou, navíc za čerevenou kartu.Pisu tohle z postele do ajfounu tak schovivavost,please.
zoztava: ProchY - Langy - ja,vybornej hegy,Lodrik jan tradicne spolehlivej (cap) - maky, jura,vladik, paja (kopi) - best,jarin c. (Dejv rada).
vsichni makali a snazili se,chvalim!

P.S. Ještě dodám s odstupem, že za domácí korigoval z trestného kopu Vodrážka a v závěru střídající Pichnarčík. Rozhodčí Sýkora odřídil zápas vcelku dobře, sem tam chybu uděláme všichni. Emoce byly na obou stranách v přiměřené a sportovní dodávce. A na vysvětlenou, obrat...přenorník Střevle, prosím, nebrat jako zesměšňování, to klávesnice telefonu v sobotu večer byla poněkud těsná... Nechal sem autentickou verzi. Zdraví Ohnilec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek