pondělí 10. listopadu 2014

Podzim pro Městečko

Městečko po lekci v 1. kole okresu proti Jesenici už v dalším průběhu soutěže nic neprohrálo a zápas před koncem podzimní části OP Rakovnicka se může těšit z titulu listopadového přeborníka. Přispěla k tomu těsná výhra 2:1 nad Kněževsí a těžká prohra Jesenice na Lánech 7:3.

Rychlé summary k zápasu Městečko - Kněževes, ve kterém se toho ale událo hodně. Kněževes se představila jako jeden z nejlepších celků v soutěži. Očekávalo se to, nejen jména v sestavě Kněževes staví vysoko, ale hlavně svými výkony se hlásí o pozornost.

Kněževes sice mohla hned v úvodu prohrávat po šancích Mirka Hajného o dva góly, ale pan Mirek měl zřejmě ještě halloweenské dýně na nohách a obě situace trochu zazdil. Hosté tak začali postupně více a více hrozit, chvílemi měli více ze hry a Městečko nevědělo kudy kam. Když už to vypadalo, že Kněževes skutečně ovládá zápas, sehráli domácí rychlou kombinaci středem hřiště, pan Mirek načechral míč pro Vládíka Prokopa a ten taženým kopem poslal míč do horního rohu branky - 1:0. Velké emoce vyvolala situace na druhé straně. To si Městečko zbytečně zavařilo blbě hozeným autem (Hadřík v akci), Hanych okamžitě vrátil balon na druhou stranu hřiště, kde nebyl vlastně nikdo. Veselé bylo to, že brankář Procházka zrovnal pil u tyčky, netušíc, že by se mohlo z modré oblohy spustit krupobití. Zareagoval tak o něco později než hostující útočník a ti dva se střetli ve vápně. Byli u míče stejně, balon odkopl brankář do autu, hráč letěl přes něho. Někdo tvrdil jasný faul, někdo že to faul jasně nebyl... Sudí Beran penaltu nezapískal, nicméně žlutá karta pro útočícího hráče na místě nebyla, simulování v tom těžko hledat.

Urputný bojovný fotbal pokračoval i po změně stran. Terén byl čím dál tím těžší, a tak rozhodovaly osobní souboje, v nichž tentokrát byli o kousek lepší Kněževeští. Jenže jim chybělo něco navíc v útoku. Záložnící Komžík, Krejčí, Růžička... si počínali výborně, do šancí se dostávali těžko. Městečko bylo v tomto nebezpečnější, ač jeho hra tentokrát neklapala ideálně. Jenže pak si na centr naskočil kanonýr z Prahy David Rada a bylo to 2:0. Hosté pak vrhli vše do útoku, měli řadu nebezpečných standardek, vysunul se i stoper Vrábík, ale kontaktní gól přišel poněkud pozdě. V 85. minutě se dokázal prosadit Hanych, ale na víc než snížení již Kněževes nedosáhla.

Městečko: L. Procházka - M. Bestajovský - Hadrava, Heger, J. Loder (J. Kučera) - T. Procházka, J. Urban, Prokop, Makarský - Rada, Hajný (Červený).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek