neděle 11. dubna 2010

Sokol Dobřichovice - SK Ohnivec Městečko 1:1 (1:0)

Ať to píše Drevokocúr alebo Motýlik, pořád stejné, pořád pozdě a pořád ve stavu unaveném, beztížném. Leč základní charakteristiky zápasu si pamätám (to a s dvojtečkou čti jako e).
Prvních 20 minut byl zápas vyrovnaný, jenže pak se váhalo s odkopama před brankářem Koprem, až to domácí dotáhli k prvnímu gólu - 1:0. Fotbalisté Dobřichovic se dostali se na koně, ale z tlaku se nedokázali prosadit. Naopak nebezpečné situace si vytvořilo Městečko, ale hlad po gólech chyběl.
Do druhého poločasu vstoupilo Městečko herně ještě lépe, soupeři prakticky nic nedovolilo a neustále dotíralo na Sochovu branku. Hráči, tým na lavičce i fanoušci se naplno radovali, když se trefila posila z Pustovět a městecký hráč Zdeněk Fratina - 1:1.
Potom ale nastal docela výrazný obrat v posuzování herních situací rozhodčím....(zítra dopíšu jeho jméno, tuším Macháček). Každý souboj byl posouzen pro domácí a nechceme si stěžovat, ale v 87.minutě zhasla světelná tabule a nastavení 5 minut, ač se neošetřovalo a střídali domácí 3x a hosté 1x...docela podivné. Jenže Městečku se dařilo a nastavení bylo spíš za trest pro domácí. Střelec prvního gólu Fratina pak měl pět minut do konce velkou šanci, když prošel centr vápnem a on sám před gólmanem branku přestřelil. No přesto remíza s prvním teamem tabulky je úspěch. Mužstvo Dobřichovic v sezoně jen 3x remizovalo, vše ostatní vyhrálo, a dvě remízy s Městečkem.
Sestava: Kopernický - Langmajer - O.Kučera, Hadrava, Procházka - Fratina, Wohl, J. Urban, J. Šnídl - P. Šnídl, Zelenka (78.min. Patera).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek