neděle 6. září 2009

SK Ohnivec Městečko - Sokol Dobřichovice 2:2 (1:0)

Článek nemohl být, neb Drevokocurisko obsluhoval do 5 do rána na posvícenské zábavě. Zápas byl vyrovnaný od první minuty, hra se přelévala, soupeř asi lépe kombinoval, ale do vedení nakonec šlo Městečko. Zaváhání obrany využil Petr Šnídl a slavilo se - 1:0.
Městečko pak drželo soupeře na uzdě, ten marně dobýval Kopernického branku. Ve druhém poločase pak domácí využili brejk, krásně sehráli kombinaci přes našeho Pepíka, Hadravu, Zelenku až k zakončujícímu Jirkovi Urbanovi - 2:0. Diváci bouřili, ale bohužel přišly nakoenc i chvíle hostů. Malá nepozornost, pád útočníka ve vápně a penalta - 2:1. A pak bohužel vyloučení Procházky. V deseti už se Městečko bránilo, ale v poslední minutě tlaku neodolalo a po kombinaci vstřelily Dobřichovice gól na 2:2.
Městečko: Kopernický - M. Bestajovský - O. Kučera, Hegr, Procházka - J. Šnídl, Hadrava, J. Urban, P. Urban (Wohl) - Zelenka, P. Šnídl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek