neděle 13. září 2009

Králův Dvůr B - SK Ohnivec Městečko 3:1 (0:0)

Ohniváci v neděli zajížděli přes dvě údolí Berounky na periferii města, které řece dává jméno, do Králova Dvora. Ač periferie, hraje A tým o pár tříd nad samotným Berounem a ani "béčko" se nemusí za výkony hanbit, zvláště semtam posílené o pár fotbalistů z třetí ligy.
Přesto Městečko nezačalo špatně a na "letišti", oproti domácímu mini hřišťátku, soupeře udrželo na distanc. Dokonce se mohlo radovat z vedení po trestném kopu Petra Šnídla do tyče, jenže závěr poločasu už byl jasně v režii domácích a jen jejich zbrklé řešení situací, dobré zákroky Kopernického v brance Městečka a občas štěstí jako při střele Bláhy do břevna, byly důvodem poločasové remízy 0:0.
Tolik štěstí už jsme ve druhém poločase neměli. Domácí dostali Městečko pod soustavný tlak a kdyby Kopernický neměl den, bylo by s Městečkem zle. Přestože mužstvo z Křivoklátska všechno ustálo, nakonec doplatilo na vlastní útočné snahy. Po dvou rohových kopech dostalo z brejků góly a třetí navrch. Rychlé vedení sice domácí jakoby ukolébalo a hosté v posledních deseti minutách ovládli hru. Výsledkem bylo jen snížení našeho Pepíka na 3:1, ale šance zejména Petra Urbana a Petra Šnídla nakonec mohly zápasu vrátit remízovou podobu.

Městečko: Kopernický - Langmajer - O.Kučera, Wohl, Červený - J. Šnídl, Hadrava, J. Urban, P. Urban - P. Šnídl, Heger Karel ml. Na střídání připraveni: Patera, P. Bestajovský.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek