pondělí 21. září 2009

SK Ohnivec Městečko - Olympie Zdice 1:2 (1:2)

Utkání se vyvíjelo pro domácí dobře, když přes tradičně vlažný začátek překonali po pěkný akci obranu Zdic a Jirka Urban poslal hlavou svůj tým do vedení 1:0. Bohužel soustředění na bodu nula, takže z protiútoku Zdice vyrovnávají - 1:1. A chvíli na to po zaváhání brankáře i obrany (zřejmě i z ofsajdu, ale to už je jedno), šly Zdice do vedení - 1:2. Pak sice Městečko přidalo a vytvořilo si šance, ale balon už do sítě nedostalo, i díky výbornému výkonu brankáře Zdic.
Po přestávce už hostům evidentně ubylo sil do ofenzivy, ale bojovnou defenzivou drželi Městečko na distanc. Domácí se navíc připravovali o možnosti příliš kostrbatou rozehrávkou se spoustou chyb a špatných řešení. Z toho resultuje, že nedokázali s nepříznivým výsledkem za 45 minut hry již nic udělat a letos doma poprvé prohráli.
Sestava Městečka: Kopernický - M. Bestajovský - J. Kučera, Hégr (Povolný), O. Kučera - Wohl, J. Urban, Hadrava (J.Šnídl), P. Urban - P. Šnídl, Červený (Langmajer).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek