pondělí 25. května 2009

SK Ohnivec Městečko - SK Vraný 1:3 (0:3)

Městečko, 23. května 2009 - Kdo z městeckých příznivců byl přítomen debaklu v Loděnici, musel se týden nato po deseti minutách duelu proti Vranému zděsit, že je snad na stejném zápase. Góly padaly rychle, až jakoby bezbolestně. Jenže když dostane mužstvo během deseti minut dvě branky, s předzápasovými plány to výrazně zamává. Zmatená hra Městeckých pak ještě dovolila hráčům druhého týmu tabulky zvýraznit náskok na 0:3. Až za takto hrozivého stavu začali Ohnivci trochu fungovat. Petr Šnídl nastřelil tyč, Urban hlavou přestřelil branku a Kučera minul míč, který prošel před branku.
Dá se říci, že ve druhém poločase už byl zápas minimálně vyrovnaný a domácí se hodně snažili s nepříznivým skóre něco udělat, ale na víc než na snížení Kučerou po schöne akci Šnídláků, už nebylo. Bojovnost a snaha ve druhé půli viditelná, ale upřímně, pokud se nebudeme scházet s klíčovými hráči v sestavě, tak asi nejsme schopni až na výjimky s podobnými soupeři obstát. Jinak ale náhradníci zahráli dobře, a nebýt počátečních zmatků v obranné fázi jako celku, mohlo to být ještě o kousek lepší. Keby, si pořád rychlej jako vítr.

Sestava: Kopernický - Patera - Kebrle, Hégr, Povolný - J. Šnídl, Hadrava, P. Šnídl, P. Urban - Kučera (Zikmund), Červený (Pokorný).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek