sobota 30. května 2009

SK Jeneč - SK Ohnivec Městečko 3:0 (1:0)

Štýlom lidového vyprávění, jak poznamenali o našem blogu ve zpravodaji k zápasu Jenečtí, musím bohužel konstatovat, dnešní zápas přinesl Ohnivcům další lidově demokratickou prohru. Ač bylo držení míče pro Městečko jistě hodně přes 60%. Více zítra, ale ono toho navíc vlastně moc není. Vlastně nic. Jen, že si domácí z našich báječných stránek, mnoho nevzali. To je jako Jirka SexyMozek Paroubek. Copak si asi vzal z vajíček? A nemá Petra nyní zákaz dělat Jiřímu ham and eggs k večeři? Že večeří Paroubkovic skromně? Jistě, Jiří jí ryby, zeleninu a těstoviny. Smrdí ryba od hlavy, a odkud smrdí politika ČSSD?
Zdraví Drevokocurisko.

Today spát a 24. června iděme do Tatier.

Sestava: Zoff - Beck and Bauer - Alfrédi di Štěfani z Komárna - Jedlovič, Smrčič, Borovič.

A histerka dneška od seňora Chumelíka: koupí si rodina ušlechtilou čivavu za 25 tisíc, jedou s pejskem z Brna směr čechy a chce se všem čůrat. Taťka zastaví, rodina čůrá u pangejtu a pejsáčka nechají močit opodál. V tom se z nebe snese káně a pejsek je fuč. Malá dcerka šílí smutkem, rodiče taky šílí...ale pan otec neponechá nic náhodě a volá své známé, že či ještě má na prodej čivavku méně ušlechtilé krve. A tak ještě před Říčanama sjednává pan otec obchod za 12 tisíc. Natěšená rodina zamíří i s novou čivavou rovnou k babičce na Sázavu. Babička ze samé radosti nad trhačem jala se opékati kuře. Jenže domácí tlustý pták je ještě silně podchlazen, a tak nezbývá než jej nechat rozmrznout. Bože, neuvěřitelné se stalo, kuře volně ložené ku rozmrznutí se dalo do pohybu, padlo na zem a svými drůbky pohřbilo i druhou čivavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek