neděle 3. května 2009

Město Slaný - Městečko 2:2 (2:1)

Konečně úspěch ze Slanýho, odkud se BODY nevozí běžně. Co si tak pamatuju s Jesenicí a Strašecim, tak jsme tam vždycky dostali na prdelku.
A dnes? Začátek překvapivě dobrá hra, soupeře jsem drželi na uzdě, jenže pak se po rohu trefil domácí Hořejší - 1:0 a najednou hoši z Křivoklátských pralesů nevěděli, kam hupsnout dřív. A když si prohlíželi sluníčko kapitán s Langym - 2:0. Začalo být horko jako v červenci a Kopr musel vytáhnout pár Á třídních zákroků. Domácí jsme ale naší pasivitou nakonec tak uspali, že přestali být ostražití a v 44. minutě dostali po krásné křížné střele Petra Šnídla gól - 2:1.
A dnes druhý poločas? Tomu prvnímu se vůbec nepodobal. Ohnivci z Městečka najednou získávali víc a víc míčů. Kapitán střízlivěl, obrana hrála to co má, záloha taktéže, Kopr tahal zákroky jak z manéže a skvěle hrál Petr Šnídlojc. Zas už moc kecám, zkrátím poentu, vyrovnali jsme opět po střele Petra Šnídla - 2:2. No a nepočítám břevno nášho Pepíka, a hlavičku nad Čápa, teda hlavičku Čápa nad... Nutno přiznat, že aj domácí kluci z města měli pár šanciček, ale to by netrefil ani Jindra Pavlíček, kulobrokem, ani Venca s Vokem, v polobotkách. Spát, ráno jdete do procesu.

Zozlava: Tukas - Lungy - Lesa Pán, Best, Kačerov - Sport u Brány, Tipsport, Exxon, ČSA - Stráž Justice, Maturantka. Střídal el Pedro. Přpraveni Kolonialista a Aleč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek