neděle 14. listopadu 2010

Titulek jsem dnes nevymyslel...

Městečko - Vy si myslíte, že je to nějaká sranda honit celej den a nenapsat včas článek, ale neni. To je úplně vážná věc. Navíc jsem dokráčel z dokopný po půlnoci, zalehnul a v 7 už musel vstávat, udělat Pražákovi snídani, odvézt mu ji na hřiště a fííííí do lesa, jak řiká Koulík. Nicméně přejděme k tématům jako zápas, výsledek, dokonce i body... Městečko - Hřebeč 2:0 (1:0).
Poslední zápas podzimu byl důležitý, jenže hrajte s prvnim týmem tabulky, když se vám deset zápasů vcelku nevydaří, máte 10 bodů a navíc chybí klíčový záložník Jura. Nebudu dlouho napínat, stejně už to všichni ví, Městečko překvapilo, vyhrálo 2:0. A já byl a i dneska ještě jsem docela hrdý na to, že jsem kapitánem tohoto týmu. Byl to týmový výkon složený z výborných výkonů všech jednotlivců, kteří se na trávník dostali (i těch mimo, promiň Kebby). Ano, bojovali jsme a přidali i fotbalová místa. Proč to ale nešlo jindy, nevím, navrhuji Sandovi povolat k týmu během zimy psychologa.
Sakra, je toho tolik, co bych chtěl a měl k zápasu napsat, to je jako, když píšete po měsíci z vojny své dívce. Bojovalo se, Petr Šnídl načal zápas krásnym gólem, když prošel ze středu přes tři hráče a jeho křížná střela zaplula za brankáře - 1:0. Pak to lítalo nahoru dolu, ale favorita jsme drželi na distanc díky velkému úsilí. Kopr svěle zachytal. Divácí viděli probuzení Ohnivce, takže řičeli. Hřebeč byla dost fotbalová a kousavá, hlavně pak ve druhé polovině mače.
To se hra před Kopím pořádně mlela, to máte jak na honě v houštince, jenže obrana držela a Kopí čaroval. No a pak přišel na hříště Náš Pepík a po Bankovkově přihrávce a krásnym obstřelení brankáře ze strany se šlo slavit - 2:0. Skoro slavit, protože do konce chybělo nějakejch 10 minut, balon už jsme bez zraněného Petra Šnídla tolik neudrželi a rozhodčí pět minut nastavil. Jenže jsme nemohli zápas v jakémsi těžkém transu pustit. Následovalo juchání s diváky a pak juchání v klubovně u krbu. Detaily sem nepatří. Sezóně zdar.

Sestava: Kopernický - Procházka - Fratina, Langmajer, Kučera - Heger, Hadrava, Wohl (Fikejz), Tvrz (J. Šnídl) - P. Šnídl (Korbel), M. Bestajovský.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek