pondělí 16. listopadu 2009

Konec podzimu

SK Ohnivec Městečko - SK Praskolesy 7:0 (4:0)

Omlouvám se za informační prodlevu, ale je po dokopný, je pondělí ráno, musel sem za vás koupit a vrátit sud do hospody, musel sem udělat snídani Pražákovi spícímu s rozhodčími a před dvaceti rokama padnul komančist (přesněji zejtra)...tak co se tady rejpat ve fotbálu. Třeskoprsky se představily v sestavě veskrze okresní, spíše třetitřídní, a nám tak stačil průměrný výkon k vysokému vítězství. Diváci se bavili, páč góly padaly pěkný, přijelo i hojně fandů z Hořovicka od Třeskoprsk a Praskolesů, těm se to asi tolik zas nelíbilo.
Dokopná byla šťavnatá a velmi chutná, reklamace, kdyby někoho bolelo břicho nebo hlavička, případně jiné tělesnosti, přijímá reklamační oddělení: Městečko, Sankt Krankenhaus 123, MUDr. Zrzek.

Góly: P. Šnídl 3, J. Urban 2, Wohl, M. Bestajovský.
Sestava: Kopernický - Langmajer (P. Bestajovský) - Procházka, Hadrava, J. Kučera - O. Kučera, Wohl, J. Urban, J. Šnídl - M. Bestajovský, P. Šnídl.

A teď si dáme na čas pauzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek