neděle 4. října 2009

SK Ohnivec Městečko - FK Chmel Mutějovice 2:1 (1:0)

Taaaak..dnešní zápas. No, vo čom byl...? Tak za 1. bych rád vzkázal trenérovi Mutějovic, panu Křivánkovi, že jestli nás obviňuje z uplácení rozhodčích a podobnejch věcí, tak má štěstí , že nedostal od přítomných do dršťky, protože tohle my zásadně neděláme! A takový to pokřikování během zápasu, jak je soupeř hroznej, hráči leví... To není zrovna sportovní přístup. Takže kdyby trochu úcty, trochu úcty... Navíc máme s Mutějovicema myslim dobrý vztahy a pan trenér je tímto zbytečně voře.
A za další...Městečko v podstatě mělo zápas pod kontrolou, dalo první gól, pak sice mohl vyrovnat z brejku Staněk, ale dal to vedle, takže nic a pak celej druhej poločas bylo jasno. Městečko zvýšilo na 2:0 po hlavičce Jirky Wohla a Mutějovicim nezbylo než se vší silou snažit...Snížit se jim podařilo až v konci utkání na 2:1 po pěkné střele Staňka. ale to bylo vše, víc už se nestalo.
Podrobnosti, sestavy a více zítra...Už je zítra a je to nakonec vše.

Městečko: Kopernický - Langmajer - J. Šnídl, Hadrava, Hégr, (O.Kučera/J. Kučera) - Procházka, P. Urban, J. Urban, Wohl (Červený) - M. Bestajovský, P. Šnídl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek