sobota 10. října 2009

FC Jesenice - SK Ohnives Městečko 2:2 (2:2)

Čerstvá zpráva z Práva, teda z tisku: Ohnivci konečně přivezli body z vonku za zaslouženou remízu 2:2, která se komplet udála v prvom polčase.
Do vedení přivedl Jasnův soubor Jirka Wohl, jenž se trefil podruhé za sebou (i v minulém kole). Po přečíslení uklidil do prázdné branky přihrávku tuším Jirky Urbana ze strany.
Pak mohli hosté ještě branky přidat, leč nic. A radovala se pochopitelně Jesenice. Špatná domluva stoperů a brankáře, odražený míč na vápno a Břečka byl pohotový - 1:1. Pak rozhodčí trochu vymýšlel a penalta za přistrčení ve vápně - opět Břečka 2:1. Jenže rozhodčí si vymejšlení ve vápně neodpustil ani na druhé straně, a tak se šlo do kabin smírně 2:2, proměnil Petr Šnídl.
Přátelský duch první půle po přestávce trochu opadl, začalo se bojovat, ale z fotbalu a gólů už nic moc nebylo, z gólů vůbec nic nebylo.

Městečko: Kopernický - Langmajer - Procházka, M. Bestajovský, Povolný - O. Kučera, J. Urban, Wohl, J. Šnídl - Červený (Patera), P. Šnídl.

Jesenice: tu sem zas tolik neznal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Nejnovější příspěvek

Přes zimu, byla mi dlouhá tréninková chvíle, a tak běhal jsem od gymu do gymu, denně dvě tři míle

Milí spoluhráči, fanoušci, přátelé kopané Ohnivcovy, především z důvodů zranění, pobytů na kopcích a rodinných oslavách (vše se dá pochopit,...

Oblíbený příspěvek